Netflix

3 dikke aanraders op Netflix voor een geweldige filmavond

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet!

Apollo 13 (1995)
Regie: Ron Howard | Cast: Tom Hanks, Bill Paxton, Kevin Bacon, e.a.
De astronauten James Lovell, Fred Haise en Jack Swigert komen tijdens een missie naar de maan flink in de problemen wanneer er een zuurstoftank ontploft. Hierdoor dreigt de bemanning de missie niet te overleven. Het grondpersoneel, onder leiding van Ken Mattingly en Gene Kranz, probeert een oplossing te vinden om de mannen terug naar de aarde te krijgen, terwijl ondertussen heel de wereld meekijkt.

Little Women (2019)
Regie: Greta Gerwig | Cast: Saoirse Ronan, Florence Pugh, Emma Watson, e.a.
De vier zussen Meg, Jo, Beth en Amy March groeien op in een verarmd bourgeoisgezin onder de hoede van hun moeder Marmee ten tijde van de Amerikaanse Burgeroorlog. Hun opdracht in het leven is simpel: trouw slim om te overleven. Toch proberen de zussen ieder hun eigen weg in de maatschappij te vinden. Maar eenmaal volwassen, botsen ze al snel met de harde realiteit van het vrouw zijn.

Easy A (2010)
Regie: Will Gluck | Cast: Emma Stone, Amanda Bynes, Stanley Tucci, e.a.
De zeventienjarige scholiere Olive, een typisch muurbloempje, verwerft door een misverstand plotseling de status van slettenbak. Hoewel haar imago hierdoor een deuk oploopt, beginnen sommige medeleerlingen haar juist te bewonderen en om hulp te vragen. De homoseksuele Brandon smeekt haar om te beweren dat zij met hem naar bed is geweest. Maar de overreligieuze Marianna wil Olive geschorst krijgen.Lees ook:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair