Netflix

De Top-3 best bekeken films op Netflix

Dit zijn vandaag de drie meest populaire films in Nederland.

door Jeffrey Kouters om 21:46 in Netflix
Benieuwd welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

#1 Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn (2020)
Regie: Ruud Schuurman | Cast: Barbara Sloesen, Jan Kooijman, Sanne Langelaar, e.a.
Reclamemaakster Iris wordt direct na de geboorte van haar kind gedumpt door haar vriend Peter, die al een ander blijkt te hebben en met zijn nieuwe liefde naar Afrika wil vertrekken. Iris staat er vanaf nu dus helemaal alleen voor en dat is niet makkelijk. Ze lijkt even compleet verloren, maar gelukkig weten haar twee beste vriendinnen haar leven weer op de rails te krijgen.

#2 John Wick: Chapter 2 (2017)
Regie: Chad Stahelski | Cast: Keanu Reeves, John Leguizamo, Ian McShane, e.a.
Voormalig huurmoordenaar John Wick keerde al eens terug van zijn pensioen en wil het nu toch echt rustiger aan gaan doen. Helaas dwingt een oud pact hem om naar Rome af te reizen, waar hij een moordaanslag moet plegen op een kopstuk van de maffia. Natuurlijk loopt die missie weer helemaal uit de hand en komt Wick oog in oog te staan met legio dodelijke figuren uit de onderwereld.

#3 To All the Boys: Always and Forever (2021)
Regie: Michael Fimognari | Cast: Lara Condor, Noah Centineo, Janel Parrish, e.a.
Lara Jean moet snel nadat ze is teruggekeerd van een familiereis naar Korea besluiten naar welke universiteit ze wil. Het liefst wil ze samen met haar vriend Peter naar dezelfde universiteit. De twee schrijven zich in, maar alleen Peter wordt toegelaten. Lara Jean moet daardoor op zoek naar een andere school, maar dat wil ze Peter liever niet vertellen.Kijktips nodig?0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair