Idris Elba start binnenkort eindelijk met de filmopnames van 'Luther'

Na jaren van ontwikkeling is het dan zover...

De laatste jaren verschenen er hoopvolle berichten over een speelfilm gebaseerd op de populaire televisieserie Luther met in de hoofdrol rechercheur John Luther, gespeeld door Idris Elba.

Nu heeft diezelfde Elba onlangs tijdens een optreden op radio CAPITAL FM bevestigd dat hij op het punt staat om te beginnen met de opnames:

"Ik ben super opgewonden en hoop de fans ook. Het heeft lang geduurd voor de film van de grond kwam, dus daar ben ik enthousiast over".

Hij refereerde naar het project als Luther: The Movie. De televisieserie, waarvan het vijfde en laatste seizoen werd uitgezonden in 2019, kreeg al vanaf het begin lovende kritieken en men prees de vertolking van Elba.

Wat we precies qua plot kunnen verwachten zonder dat er details bekend zijn, werd duidelijk in een eerder interview met Elba van vorig jaar:

"The sky is the limit. Het is duidelijk dat je een beetje brutaler kunt zijn met grotere verhaallijnen, misschien zelfs internationaal en een beetje hogerop. Maar mijn John Luther zal altijd jullie John Luther blijven".

NieuwsFilm

meest populair