BREAKING! Marvel en Sony onthullen officiële titel: 'Spider-Man: No Way Home'

BREAKING! Marvel en Sony onthullen officiële titel: 'Spider-Man: No Way Home'

De sterren van de film hadden de eer.

Sony en Marvel hebben zojuist de officiële titel van hun derde Spider-Man-film bekendgemaakt. In een geinige video onthulden de sterren van de film dat deze Spider-Man: No Way Home zal gaan heten.

Bekijk de afbeelding
In de video met Tom Holland (Peter Parker), Zendaya (MJ) en Jacob Batalon (Ned Leeds) wordt Holland op de hak genomen door zijn collega's vanwege het feit dat hij in het verleden nogal eens wat geheimen over de films verklapte.

De sterren merken op dat ze de titel van het derde deel om precies die reden nog niet mogen weten van regisseur Jon Watts, waarna ze langs een bord lopen waarop de titel staat geschreven Spider-Man: No Way Home.


Traditie
Met No Way Home houden Sony en Marvel vast aan de traditie om het woord 'Home' terug te laten komen in de titels. De eerdere twee films heten immers Homecoming en Far From Home. No Way Home stond ook op het lijstje met domeinnamen die Sony onlangs alvast had geregisseerd (naast onder meer Home Run, Home Alone en Homeworlds).

Gisterenavond liepen Holland en zijn collega's al te dollen met de fans door enkele fake titels naar buiten te brengen. Gelukkig lieten ze daarbij ook de eerste beelden van de film zien.

Spider-Man: No Way Home moet in december in de bioscopen verschijnen. Hopelijk volgt de eerste trailer snel.

NieuwsFilm

meest populair