Algemeen

David Fincher (Se7en) maakt 'The Killer' voor Netflix

Topregisseur gaat mogelijk aan de slag met Michael Fassbender.

door Bram de Groot om 11:26 in Algemeen
Regisseur David Fincher lijkt zich gelukkig te voelen bij Netflix. Eerder was hij betrokken bij de goed ontvangen series House of Cards en Mindhunter en verleden jaar leverde hij de Oscarkandidaat Mank op voor de streamingdienst.

Ook zijn volgende film maakt Fincher voor Netflix. Via Deadline wordt duidelijk dat de regisseur van moderne klassiekers als Se7en en Fight Club de graphic novel The Killer gaat verfilmen. Het verhaal van Alexis Nolent wordt naar een script verwerkt door Se7en-scenarioschrijver Andrew Kevin Walker.

Michael Fassbender in de hoofdrol?
Volgens bronnen van Deadline zou niemand minder dan Michael Fassbender (Shame, The Light Between Oceans) in beeld zijn om de hoofdrol te gaan spelen in The Killer. Netflix wilde niet reageren op het gerucht.

Het verhaal gaat over een koelbloedige huurmoordenaar die een psychologische crisis begint te krijgen in een wereld zonder moreel kompas. De kans is groot dat er een behoorlijk noir-stempel op de film komt.

Fincher sloot even geleden een vierjarige deal met Netflix. De volgende film van Fassbender is de sportfilm Next Goal Wins van Taika Waititi, waarin hij een coach van een voetbalteam speelt.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThEnd

Avatar

Beter maakt Fincher seizoen 3 van Mindhunter.

Mas7

Avatar

Helemaal eens met je ThEnd!

Blockbuster

Avatar

Off Topic:

Paramount+ komt met nog meer series gebaseerd op hun films: naast The Godfather, Grease, Flashdance komen er ook The Italian Job, Love Story, Fatal Attraction bij.

Master Of Films

Avatar

I.t.t. auteur Christopher "ik maak alleen bioscoopfilms, geen streaming meuk" Nolan, ziet een David Fincher het wel zitten om verder door te gaan met Netflix. Hij ziet blijkbaar wel toekomst in streaming.

ThEnd "Beter maakt Fincher seizoen 3 van Mindhunters."
Voor Mindhunters moet je bij Renny Harlin wezen. Smiley face

milo007

Avatar

Zin in beide films; zowel "the killer" van Fincher (die gast is altijd goed) als "Next goal wins" van Waititi.

NieuwsFilm

meest populair