David Fincher (Se7en) maakt 'The Killer' voor Netflix

David Fincher (Se7en) maakt 'The Killer' voor Netflix

Topregisseur gaat mogelijk aan de slag met Michael Fassbender.

Regisseur David Fincher lijkt zich gelukkig te voelen bij Netflix. Eerder was hij betrokken bij de goed ontvangen series House of Cards en Mindhunter en verleden jaar leverde hij de Oscarkandidaat Mank op voor de streamingdienst.

Ook zijn volgende film maakt Fincher voor Netflix. Via Deadline wordt duidelijk dat de regisseur van moderne klassiekers als Se7en en Fight Club de graphic novel The Killer gaat verfilmen. Het verhaal van Alexis Nolent wordt naar een script verwerkt door Se7en-scenarioschrijver Andrew Kevin Walker.

Michael Fassbender in de hoofdrol?
Volgens bronnen van Deadline zou niemand minder dan Michael Fassbender (Shame, The Light Between Oceans) in beeld zijn om de hoofdrol te gaan spelen in The Killer. Netflix wilde niet reageren op het gerucht.

Het verhaal gaat over een koelbloedige huurmoordenaar die een psychologische crisis begint te krijgen in een wereld zonder moreel kompas. De kans is groot dat er een behoorlijk noir-stempel op de film komt.

Fincher sloot even geleden een vierjarige deal met Netflix. De volgende film van Fassbender is de sportfilm Next Goal Wins van Taika Waititi, waarin hij een coach van een voetbalteam speelt.

NieuwsFilm

meest populair