James Gunn maakt mogelijk nog een project voor DC Comics

James Gunn maakt mogelijk nog een project voor DC Comics

Hij denkt na over een nieuwe film met Margot Robbie.

Regisseur James Gunn lijkt zomaar eens niet helemaal klaar te zijn met het DC Extended Universe. Hij blijkt gesprekken gevoerd te hebben met actrice Margot Robbie over haar toekomst in de franchise.

Gunn brengt ons dit jaar ergens The Suicide Squad, zijn eerste project voor DC Comics. Daarin speelt Margot Robbie weer de rol van Harley Quinn. Fans hopen natuurlijk dat ze dat nog vaker mag en dat lijkt mogelijk.

Een nieuw project?
James Gunn organiseerde via Instagram een live Q&A waar hij vragen van fans beantwoordde. Een aantal mensen vroegen hem of hij aan meer DC-projecten werkt, buiten The Suicide Squad en de serie Peacemaker.

"Misschien een beetje," aldus Gunn. Daarnaast vroeg iemand of hij werkt aan een project met Robbie als Harley Quinn. "Margot en ik hebben het daar laatst nog over gehad. We moeten zien wat er gebeurt."

Het zou daarmee heel goed mogelijk kunnen zijn dat er meer gaat lopen dan we op het eerste gezicht wellicht gedacht hadden. Tegelijk lijkt een nieuwe film voor Gunn in het DCEU wel ver in de toekomst te liggen: hij maakt eerst nog Guardians of the Galaxy Vol. 3 voor Marvel Studios.

NieuwsFilm

meest populair