Fans van Emma Watson in tranen nadat ze onverwachts met pensioen lijkt te zijn gegaan

Fans van Emma Watson in tranen nadat ze onverwachts met pensioen lijkt te zijn gegaan

Onlangs werd bekend dat de actrice zich even terugtrekt uit de filmwereld...

Een schok ging er eergisteren door social media. De geliefde Emma Watson (Harry Potter) zou overwegen om te stoppen met acteren om zich te kunnen settelen met haar nieuwe vriend Leo Robinto.

Inmiddels weten we via THE INDEPENDENT van haar manager en vertegenwoordigers dat dit nieuws allemaal erg uit zijn verband gerukt is.

Watsons agent heeft bevestigd dat zij in 'slaapstand' is gegaan, maar dit werd veel heftiger geïnterpreteerd nadat haar INSTAGRAM inactief was.

Het valt dus mee, maar toch reageerden veel wereldwijde fans gisteren erg emotioneel op het bericht dat ze 'hun' Emma nooit meer konden zien:

-"Emma Watson heeft ons een aantal van de meest iconische rollen gegeven. Ik wens haar het allerbeste voor de toekomst. ze verdient dit".
-"Emma Watson die met pensioen gaat is heel persoonlijk voor mij".
-"Nee, ik kom hier niet overheen".
-"Emma Watson met pensioen zien gaan is zo bitterzoet".
-"Dit is een totale verwoesting".
-"Ik kan haar niet genoeg bedanken voor alle inspiratie die ze mij heeft gegeven toen ik opgroeide. Het is verschrikkelijk om te horen, maar ik ben ook zo ongelooflijk blij dat ze hiervoor heeft gekozen. Ik kan niet wachten om te zien wat voor geweldige dingen ze hierna gaat doen".







NieuwsFilm

meest populair