'Eternals' is een groot risico voor Marvel Studios volgens de regisseur

'Eternals' is een groot risico voor Marvel Studios volgens de regisseur

Chloe Zhao noemt haar project een flink risico.

Met Eternals heeft Marvel Studios een behoorlijk risicovol nieuw project in handen. Hij is net als Guardians of the Galaxy gebaseerd op een behoorlijk obscure comic, maar het lijkt wel goed te komen gezien de staat van dienst van Marvel.

Toch is regisseur Chloe Zhao zich meer dan bewust van de verwachtingen en het risico. De film heeft een immens budget, heel wat fans die er enorm naar uitkijken en een stel heel grote namen. Maar hij wordt niet wat Marvel-fans normaal verwachten van zo'n film.

Een groot risico
Volgens Zhao is het dan ook een risico. "Dit is zo saai dat je waarschijnlijk met je ogen gaat rollen, maar ik denk dat Marvel met deze film best een risico neemt," aldus de regisseur. "Ik denk dat ze je gaan verrassen. Dat hoop ik tenminste heel erg."

In Eternals leren we weer een heel nieuwe kant van het Marvel Cinematic Universe kennen. Daarin volgen we een oeroud ras van superwezens die in het diepste geheim op Aarde wonen.

Zij moeten na de gebeurtenissen in de strijd tegen Thanos weer opstaan en het opnemen tegen een oeroud kwaad: de Deviants.

NieuwsFilm

meest populair