Gruwelijke redband 18+ trailer voor 'Mortal Kombat' geeft Marvel het nakijken

Zowel 'Logan' als 'Deadpool 2' wisten niet zoveel kijkers te trekken...

De onlangs uitgebrachte redband trailer voor de aankomende Mortal Kombat-film heeft een record te pakken wat betreft het aantal weergaven in de categorie trailers met dezelfde classificatie.

In de eerste week tikte de teller maar liefst 116 miljoen views aan en dat is een goed voorteken voor de videogameverfilming die in april verschijnt.

Met de laatste statistieken doet de preview voor Mortal Kombat het zelfs beter dan bijvoorbeeld die van Logan (2017) en Deadpool 2 (2018).

Scepsis
Toen het project was aangekondigd, heerste er zowel opwinding als aarzeling. De eerste poging uit 1995 werd twijfelachtig ontvangen.

Volgens velen kwam deze te vroeg, omdat de franchise (tegenwoordig goed voor 22 titels) toen nog pas uit 3 games bestond. Ook het vervolg Annihilation (1997) wist geen zoden aan de dijk te zetten.

Het enige minpuntje was op social media de afwezigheid van Johnny Cage, maar als deze views een indicatie zijn voor het openingsweekend, lijkt het erop dat de makers zich vooralsnog geen zorgen hoeven te maken.



NieuwsFilm

meest populair