Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Inception (2010)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, e.a.
Meesterdief Dom Cobb heeft een apparaat waarmee hij andermans dromen binnen kan stappen. Hij wordt daarom veel gevraagd als bedrijfsspion. Cobb kan droom en werkelijkheid echter steeds moeilijker onderscheiden. Zijn laatste klus, in opdracht van een Japanse zakentycoon, is direct een van de moeilijkste ooit: hij moet niet een idee stelen van een concurrent, maar een idee in zien te planten.

Scarface (1983)
Regie: Brian De Palma | Cast: Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Steven Bauer, e.a.
Tony Montana, een Cubaanse bootvluchteling, ontpopt zich langzaam als een meedogenloze drugshandelaar in Miami. Hiervoor moet hij echter wel de nodige offers brengen. Zijn succes is groot, maar uiteindelijk maakt hij een fatale fout: hij raakt verslaafd aan zijn eigen drugs en raakt daardoor paranoia. En dan wordt hij ook nog eens achternagezeten door de autoriteiten.

The House with a Clock in Its Walls (2019)
Regie: Eli Roth | Cast: Owen Vaccaro, Jack Black, Cate Blanchett, e.a.
Wanneer de tienjarige Lewis zijn ouders verliest bij een auto-ongeluk, verhuist hij naar zijn oom Jonathan, die in een oud, krakend huis woont. Daar komt Lewis erachter dat zijn oom eigenlijk een tovenaar is en diens buurvrouw Florence een heks. Lewis helpt hen om een tikkende klok in het magische huis te vinden, die een boosaardige concurrent daar heeft verstopt en de wereld dreigt te vernietigen.Lees ook:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Scarface maar weer eens kijken, heb ik al bijna 10 jaar niet meer gezien. Op één of andere manier nooit zo'n fan van geweest als bv Goodfellas.

milo007

Avatar

Ik zal Scarface ook nog eens opnieuw zien, Inception heb ik doorheen de laatste 12 maand al 3x gezien dus die skip ik en die laatste tja boeit me niet.

NieuwsFilm

meest populair