De terugkeer van 'Tom & Jerry' is vooralsnog geen daverend succes

De terugkeer van 'Tom & Jerry' is vooralsnog geen daverend succes

Er wordt teveel poespas bijgehaald om het op te rekken tot speelfilmlengte...

De Tom & Jerry Movie is sinds kort in een aantal bioscopen te zien en te streamen via HBO Max. Inmiddels zijn de eerste beoordelingen binnen. Is dit dan de wederopstanding voor de kat en muis?

Het antwoord luidt: "nog niet echt". Op Rotten Tomatoes scoort de film van Tim Story momenteel een zweer zwakke 25% na 52 beoordelingen. Het publiek daarentegen lijkt iets meer tevreden met 63%.

De meeste kritiek gaat naar het live-action verhaal rondom de capriolen van de eeuwige rivalen dat daardoor onbedoeld de aandacht afleidt.

Dit is helaas wel vaker het geval bij dit soort verfilmingen. Over Tom & Jerry zelf zijn er eigenlijk weinig negatieve woorden te vinden. Hun 2D animaties en slapstick worden geprezen, maar het was beter geweest als die momenten er dus veel en véél meer in hadden gezeten.

Aan de zijlijn
In plaats daarvan worden ze gedegradeerd tot bijfiguren in een minder interessant plot rond het personage van Chloë Grace Moretz die carrière probeert te maken als Event Manager in een chique hotel in New York.



NieuwsFilm

meest populair