Deepfake zet Mel Gibson in 'Mad Max: Fury Road'

Deepfake zet Mel Gibson in 'Mad Max: Fury Road'

Dus even geen Tom Hardy in deze versie!

Creatieve fans doen soms hele gave dingen met deep fakes. Hoe eng de technologie potentieel ook wel kan zijn, er zitten ook wel gave mogelijkheden in. Vandaag hebben we een best toffe video van Mad Max: Fury Road.

Jarenlang was acteur Mel Gibson Mad Max. Maar de rol werd door Tom Hardy overgenomen. Hij speelt dezelfde Max Rockatansky als Mel Gibson, maar in een ander moment van zijn leven.

Goede keuze
Dat was een goede keuze, want met Fury Road werd het publiek volledig verrast. De actie, muziek en het verhaal wisten enorm te overtuigen. En de film eindigde met maar liefst 10 nominaties voor de Oscars, en kreeg er zes van uitgereikt.

Toen Fury Road uitkwam, was Gibson bijna zestig. Hij kon de rol dus bijna niet meer serieus spelen. Maar dankzij een deep fake weten we nu hoe het eruit had gezien als Gibson ook nu Max had gespeeld. Het gezicht van een wat jongere Gibson is geplakt op dat van Hardy:



Overigens wordt er op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe film in de franchise. Concreet gaat het om een film waarin we Furiosa beter leren kennen en deze keiharde vrouw een oorsprongsverhaal krijgt.

NieuwsFilm

meest populair