De Top-3 best bekeken films op Netflix

De Top-3 best bekeken films op Netflix

Dit zijn vandaag de drie meest populaire films in Nederland.

Benieuwd welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

#1 The Mummy (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Kurtzman | Cast: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, e.a.
De schatrovende sergeant Nick ontdekt de sarcofaag van een Egyptische prinses die eeuwen geleden levend is gemummificeerd na een pact te hebben gesloten met Seth. Ze ontwaakt echter weer nadat ze uit haar tombe is gehaald. De mummie is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten de wereld overnemen. Nick blijkt de uitverkorene te zijn om haar te stoppen.

#2 Biggie: I Got a Story to Tell (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emmett Malloy | Met: The Notorious B.I.G., Sean 'Diddy' Combs, Dr. Dre, e.a.
In deze documentaire, met zeldzame archiefbeelden en diepgaande interviews, wordt het levensverhaal van hiphopartiest Christopher Wallace, beter bekend als The Notorious B.I.G., uit de doeken gedaan. Hij wist het van kansloze crackverkoper te schoppen tot wereldberoemde rapkoning. Specifiek gaat de documentaire onder meer in op zijn jeugd, ontdekking en dood.

#3 Burden (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Heckler | Cast: Garrett Hedlund, Forest Whitaker, Andrea Riseborough, e.a.
South Carolina, 1996. Mike Burden, een zwijgzame man die op een armzalig trailerpark woont, is een loyaal lid van de Ku Kux Klan. Maar wanneer hij verliefd wordt op de alleenstaande moeder Judy, verandert hij langzaam van gedachten. Hij vlucht weg van de groep en wordt opgenomen in het gezin van de zwarte dominee Kennedy, een idealistisch man die ondanks alles altijd oproept tot vrede.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair