Eerste trailer 'Without Remorse' met Michael B. Jordan!

Eerste trailer 'Without Remorse' met Michael B. Jordan!

Michael B. Jordan is John Clark in de nieuwe Tom Clancy-film.

Volgende maand verschijnt op de streamingdienst Amazon Prime Video de oorspronkelijke bioscoopfilm Without Remorse van regisseur Stefano Sollima, bekend van Sicario: Day of the Soldado uit 2018.

Without Remorse is gebaseerd op Tom Clancy's gelijknamige boek uit 1993 en de hoofdrol wordt gespeeld door Creed en Black Panther-acteur Michael B. Jordan. Hij speelt het personage John Clark, een Navy SEAL die op pad gaat om de moord op zijn vrouw te wreken, maar een groter complot tegen het lijf loopt. En dat doet hij samen met zijn collega SEAL (Jodie Turner-Smith) en een schimmige CIA-agent (Jamie Bell).

Eerste trailer Without Remorse
Ook met rollen voor Lauren London, Brett Gelman, Jacob Scipio, Jack Kesy, Colman Domingo en Guy Pearce is de actiethriller Without Remorse vanaf 30 april te zien op Amazon Prime Video.



Eerder verschenen al Tom Clancy-films als Clear and Present Danger, The Hunt for Red October, Patriot Games en The Sum of All Fears. In 2014 debuteerde met Jack Ryan: Shadow Recruit de laatste film op basis van het werk van de schrijver.

NieuwsFilm

meest populair