Featured

3 geweldige films die nu ook op Disney+ staan dankzij Star

Dit zijn onze kijktips voor vanavond.

door Jeffrey Kouters om 10:26 in Featured
Door de komst van 'Star' staan er sinds kort heel wat meer films op Disney+. FilmTotaal heeft de catalogus eens doorgenomen en drie interessante, leuke titels voor je uitgezocht.

Deadpool 2 (2018)
Regie: David Leitch | Cast: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz, e.a.
Wade Wilson rouwt om de dood van zijn geliefde Vanessa. Supersoldaat Cable reist terug in de tijd om een jonge mutant met vuurkrachten genaamd Russell te stoppen voordat hij zijn familie vermoordt. Aan Deadpool en zijn team om deze cyborg te stoppen en Russell te beschermen.

The Grand Budapest Hotel (2014)
Regie: Wes Anderson | Cast: Ralph Fiennes, Tony Revolori, Andrien Brody, e.a.
Het vijfsterrenhotel Grand Budapest was ooit een hotspot voor de elite, maar is nu niet veel meer. Directeur Zero blikt terug op de tijd dat hij als piccolo kwam werken in het hotel, onder leiding van monsieur Gustave, de flamboyante conciërge. De twee raken betrokken bij allerlei incidenten en moeten uit handen zien te blijven van de fascisten.

Bad Times at the El Royale (2018)
Regie: Drew Goddard | Cast: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jeff Bridges, e.a.
Zeven vreemden met ieder een duister geheim ontmoeten elkaar in een afgelegen, louche hotel, dat precies van Californië en Nevada ligt en een sinister verleden heeft. Tijdens een laatste, mogelijk fatale nacht krijgt iedereen de kans om iets goed te maken - voordat alles naar de verdoemenis gaat.Lees ook:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

fulkano

Avatar

Idd 3 hele goed films Smiley face

Filmhead

Avatar

Star is zeker fijne aanvulling in deze avondklok tijd!

NieuwsFilm

meest populair