Bijna kwam 'Krypto the Superdog' via James Gunn naar de bioscoop

Bijna kwam 'Krypto the Superdog' via James Gunn naar de bioscoop

Hij had een heel gaaf idee voor een project.

Krypto the Superdog zou zomaar eens naar het witte doek kunnen komen. Bijna kwam het zelfs zover dankzij schrijver en regisseur James Gunn.

De regisseur werkt op dit moment aan de film The Suicide Squad en serie Peacemaker voor HBO Max. Bijna greep hij ook de kans om een film te maken rond Krypto, de hond die in maart 1955 debuteerde in DC Comics. Hij was de trouwe viervoeter die uiterst populair bleek bij de fans.

Geen Krypto-film
Op Twitter liet James Gunn weten als reactie op geruchten die ineens opdoemen, dat hij ooit overwogen heeft een film te maken die draait om Krypto. Maar hij heeft er niet meer over nagedacht sinds hij voor The Suicide Squad tekende. "Daarna weet ik niet wat ik ga doen", aldus de regisseur.



Ergens had het wel binnen het conto van James Gunn gepast om een film over de hond te maken. Hij bracht immers ook al het bijzondere dierlijke personage Rocket Raccoon naar het witte doek en slaagde er ook in een boom (Groot) tot leven te brengen.

Dat er nagedacht is over een film rond Krypto is natuurlijk mooi, het laat zien hoe breed Warner Bros. aan het denken is.

NieuwsFilm

meest populair