'Coming 2 America' staat nú op Amazon Prime Video

'Coming 2 America' staat nú op Amazon Prime Video

De grote bioscoopfilm staat nu online.

Het origineel Coming to America verscheen in 1988 en na jaren van geruchten is er nu eindelijk Coming 2 America. Het vervolg staat vanaf vandaag online voor de abonnees van Amazon Prime Video.

De komedie van regisseur Craig Brewer, bekend van het Netflix-succes Dolemite Is My Name (2019), brengt het personage Prince Akeem Joffer van acteur Eddie Murphy opnieuw naar de States.

Coming 2 America nu op Amazon Prime Video
Na de gebeurtenissen van de eerste film is voormalig prins Akeem Joffer klaar om koning van Zamunda te worden. Maar dan ontdekt dat hij een zoon heeft in Amerika waar hij niets van wist. Samen met Semmi (Arsenio Hall) gaat hij weer naar Amerika.

In deel twee zien we meer leden van de originele cast terug, waaronder King Jaffe Joffer (James Earl Jones), Queen Lisa (Shari Headley), Cleo McDowell (John Amos), Maurice (Louie Anderson) en de barbershop-crew.

Maar er zijn ook heel veel nieuwe namen, met onder meer Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan, Jermaine Fowler en Bella Murphy. Zoals aangegeven: nu op Amazon Prime Video! Ga jij de film vandaag of dit weekend nog kijken?



NieuwsFilm

meest populair