Algemeen

Universal Pictures haalt 'A Quiet Place Part II' een heel stuk naar voren

Na het uitstel van Fast & Furious 9 en Minions nu positief nieuws.

door Bram de Groot om 16:44 in Algemeen
In 2020 was de film A Quiet Place: Part II een van de eerste films die met flink wat maanden werd opgeschoven en lange tijd stond de horrorfilm gepland voor september 2021. Nu is de film juist een flink aantal maanden naar voren gehaald.

En dit is mogelijk doordat Universal Pictures Fast & Furious 9 juist had vertraagd, van 28 mei naar 25 juni 2021. Het plekje dat F9 achterlaat is nu voor de opvolger van de succesvolle horrorfilm A Quiet Place uit 2018.En er is meer beweging bij Universal Pictures. Naast dat bovenstaande titels werden verplaatst besloot de Hollywood-studio om Minions: The Rise of Gru opnieuw met een jaar uit te stellen, naar juli 2022. Eerder stond de animatiefilm gepland voor 3 juli 2020.

A Quiet Place Part II
A Quiet Place Part II van regisseur John Krasinski gaat verder waar de eerste film eindigde en stuurt het gebroken gezin de wijde wereld in. Er zijn opnieuw rollen voor Millicent Simmonds en Noah Jupe als respectievelijk Regan Abbott en Marcus Abbott en Emily Blunt is moeder Evelyn Abbott, met haar baby.

Nieuwe rollen zijn er voor onder meer Cillian Murphy (The Dark Knight) en Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy, The Tempest). Hieronder de eerdere trailer.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThEnd

Avatar

Quiet Place is van Paramount.

Master Of Films

Avatar

^
Het artikel is niet geheel fout Smiley face
Want Universal Pictures International verzorgt voor de filmdistributie van A Quiet Place: Part II in Nederland en in Denemarken.

David Mills

Avatar

Voor deze film zou ik wel een VOD prijs betalen van € 21,99

ThEnd

Avatar

^ klopt, maar het is Paramount die de film naar voren haalt.

Master Of Films

Avatar

^
Dan kan Universal Pictures het ook naar voren schuiven. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair