Algemeen

Wesley Snipes keert terug voor een vervolg op 'Passenger 57'

Passenger 58?

door Arjen Rooseboom om 23:41 in Algemeen
Volgend jaar viert de quilty pleasure Passenger 57 met Wesley Snipes zijn 30-jarig bestaan. En volgens een lijst met projecten van The Californa Film Commission, onthuld door THE HOLLYWOOD REPORTER, wordt er in het geheim aan een sequel gewerkt.

Nog meer bevestiging komt er doordat het bedrijf Warner Specialty Productions Inc. wordt genoemd en dit is hetzelfde bedrijf wat de eerste film uit 1992 distribueerde.

In het origineel (dat werd omschreven als Die Hard in de lucht) kapen terroristen het vliegtuig waarop een gevaarlijke psychopaat wordt vervoerd. Ze hebben alleen geen rekening gehouden met de passagier op stoel 57. Deze beveiligingsagent John Cutter (Snipes) besluit eigenhandig de kaping te beëindigen.

Comeback
Hoewel de critici er niet bepaald enthousiast over waren, sloot het publiek de film massaal in hun armen gesloten en hielp deze enorm om van Snipes en zijn martial arts skills een populair actie-icoon in de 90's te maken.

Snipes timmert momenteel hard aan de weg om zich weer een beetje in de kijker van Hollywood te spelen. Zo heeft hij een nieuw project op de agenda staan over zijn grootste succes Blade en kan je hem vanaf vandaag zien schitteren in Coming 2 America.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

007

Avatar

Geweldige film laat er maar een goed vervolg op komen en niet zo 1 als art of war 2.

Jamal M

Avatar

Leuke nostalgie als Under Siege, Commando etc. Why not..

NieuwsFilm

meest populair