Chris Evans: "Anthony Mackie is dé perfecte opvolger van Captain America"

Chris Evans: "Anthony Mackie is dé perfecte opvolger van Captain America"

Captain America draagt het stokje over aan Falcon.

Chris Evans werd wereldberoemd als Captain America. De acteur was in meerdere Marvel-films te zien. Ondanks het feit dat sommige fans hopen dat hij toch nog terugkeert (en een gerucht doet ook de ronde dat dit wel eens zou kunnen kloppen), komt zijn verhaal perfect tot een einde in Avengers: Endgame. Dat is volgens Evans niet erg, want de perfecte opvolger is er al, namelijk Anthony Mackie.

Op het einde van Endgame geeft Steve Rogers zijn iconische schild aan Sam Wilson, oftewel superheld Falcon. Toch was niet iedereen hier even blij mee, aangezien Bucky Barnes ook een mogelijke kandidaat was. Evans legt nu echter uit waarom Sam Wilson de juiste keuze is.

Kwaliteiten
Zo zegt Evans tijdens een recent interview met Variety dat Mackie's personage zijn weg omhoog heeft gewerkt en elke keer weer bereid was om te helpen, hoe zwaar en gevaarlijk de klus ook leek te zijn.

''Hij heeft in meerdere films als bewezen moedig, loyaal en betrouwbaar te zijn'' begint Evans. ''Sam heeft al zoveel gegeven en is ook veel verloren. Hij gelooft in iets groters en heeft ook een bepaalde nederigheid. Deze eigenschappen zijn allemaal nodig om het schild te kunnen dragen''.

Toekomst
Sam Wilson zal dus naar alle waarschijnlijkheid een belangrijke rol gaan spelen in Marvel's Phase 4, maar voor het zover is zal hij eerst te zien zijn in de serie The Falcon and the Winter Soldier, die later deze maand op Disney+ te zien zal zijn. Hierin zal duidelijk worden wat de toekomst in petto heeft voor Mackie's personage.

NieuwsFilm

meest populair