Epische nieuwe foto's 'Zack Snyder's Justice League' onthullen Darkseid en het team

Zack Snyder's Justice League zoomt in op de superschurk.

De promotiecampagne voor Zack Snyder's Justice League is nu echt op volle toeren. Vandaag zijn er twee nieuwe foto's vrijgegeven van de film.

Zack Snyder's Justice League is later deze maand dan eindelijk te zien. In Nederland kan je 'm vanaf 18 maart kopen via VOD-kanalen en op een later moment komt hij vermoedelijk op HBO te staan.

Duizenden jaren geleden
Het eerste beeld is een gedetailleerd shot van Darkseid, tijdens zijn aanval op de Aarde duizenden jaren geleden. Duidelijk is dat men flink heeft zitten schaven aan de visuele effecten, want hij ziet er beter uit dan eerst.

Het tweede beeld toont het team aan boord van de Flying Fox. Iedereen is klaar voor de strijd. Superman staat er nog niet, omdat hij zich vermoedelijk pas later bij het gevecht zal voegen. Hieronder de twee foto's:



In Zack Snyder's Justice League verzamelen Batman en Wonder Woman een team van helden om de wereld te beschermen tegen grote bedreigingen. Die taak is moeilijker dan Batman zich had voorgesteld, als blijkt dat elk van de rekruten zo zijn eigen problemen heeft om het hoofd te bieden.

NieuwsFilm

meest populair