Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Jurassic World (2015)
Regie: Colin Trevorrow | Cast: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, e.a.
Zach en Gray worden op vakantie naar een enorm dinopretpark gestuurd voor de kust van Costa Rica, waar hun continu gestreste tante Claire manager is. De broers kijken hun ogen uit op het eiland, maar al snel slaat de sfeer om wanneer de levensgevaarlijke Indominus rex ontsnapt en de jacht opent op de bezoekers. Claire probeert samen met de laconieke raptor-trainer Owen haar neefjes te vinden en de oersterke dino uit te schakelen.

Interstellar (2014)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, e.a.
De aarde is uitgeput en de mensheid staat op het punt om uit te sterven. Cooper, een gedesillusioneerde weduwnaar en voormalig testpiloot voor NASA, wordt voor een geheime ruimtemissie gevraagd. Hij maakt samen met een groep wetenschappers een reis door een wormgat in een zoektocht naar een andere bewoonbare planeet.

We're the Millers (2013)
Regie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter, e.a. | hr] Als David, een slonzige drugsdealer, wordt beroofd van zijn gehele voorraad, biedt zijn sadistische leverancier Brad hem een uitweg om zijn enorme schuld af te lossen: hij moet een grote partij drugs vanuit Mexico het land in smokkelen. Maar aangezien hij in zijn eentje geen kans zou maken, huurt David een arme stripper, een punkmeisje en een sukkelige knul in om zijn familie te spelen.Lees ook:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Zo zo geen Mummy ??Smiley face

Aeon

Avatar

Interstellar is zo een goede film die wordt zwaar onderschat.
Passengers trouwens ook ook een hele goeie film.

NieuwsFilm

meest populair