Algemeen

Dit is het plot van 'Space Jam: A New Legacy' volgens LeBron James

De acteur vertelt er samen met Don Cheadle en Cedric Joe over.

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Eindelijk zien we meer van Space Jam: A New Legacy. De afgelopen dagen werden diverse foto's vrijgegeven voor de film, en nu leggen drie castleden: LeBron James, Don Cheadle en Cedric Joe in 24 seconden tijd uit wat de film met zich mee zal brengen.

Het blijkt dat A New Legacy niet alleen een referentie is naar het feit dat er een nieuwe basketbalspeler is die de franchise mag leiden, maar dat het ook een verwijzing is naar het verhaal van de film.

Nieuwe tijden
In de film moet LeBron James zijn door technologie geobsedeerde zoon Dom (gespeeld door nieuwkomer Cedric Joe) redden van een kwaadaardige kunstmatige intelligentie (gespeeld door Cheadle). Dat brengt LeBron in een 'server-verse' dat bestaat uit beroemde Warner Bros. eigendommen.

Zo blijkt Looney Tunes-personage Lola Bunny bij de Amazones van Wonder Woman te leven. Deze film lijkt daarmee een boel verschillende zaken op te zetten. Hieronder kan je in 24 seconden het plot omschreven zien worden door de hoofdrolspelers:De release van Space Jam: A New Legacy staat gepland voor 16 juli 2021. Hier in Nederland is het niet zeker wanneer de film uit zal komen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair