Algemeen

Warner Bros. zou echt de film 'Harry Potter and the Cursed Child' willen maken

Toneelstuk dan toch naar het witte doek?

door Bram de Groot om 08:29 in Algemeen
Afgelopen weekend plaatsten we al een artikel over de grote plannen die Warner Bros. heeft met Harry Potter. Ondanks dat de studio al even inzet op Fantastic Beasts is er nu meer mogelijk via de streamingdienst HBO Max.

WarnerMedia's CEO Jason Kilar zei tijdens een bijeenkomst voor investeerders dat "er veel leuks in het verschiet ligt" en "dat de franchise nog groot potentieel heeft", maar opvallend is dat The Hollywood Reporter er iets aan toevoegt.

Verfilming Harry Potter and the Cursed Child
Het doorgaans goed geïnformeerde THR meldt namelijk dat Warner Bros. mogelijk bezig is met een verfilming van Harry Potter and the Cursed Child, het bekende theaterstuk dat zich 19 jaar na het einde van Deathly Hallows afspeelt.

In het verhaal heeft Harry samen met Ginny Wemel drie kinderen, namelijk James Sirius Potter, Albus Severus Potter en Lily Loena Potter en die beleven een heel ander verhaal dan je mogelijk zou verwachten na de overwinning tijdens de Slag om Zweinstein.

Of de verfilming er komt en of dit snel zal zijn, zal mede afhangen van het succes van de Fantastic Beasts 3 van David Yates, die in de zomer van 2022 in de bioscoop moet gaan verschijnen.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RoberPaulsen

Avatar

Ik vond Fantastic Beasts persoonlijk niet heel veel aan, vooral deel 2 vond ik een rommeltje.

NieuwsFilm

meest populair