Deze acteur sloeg Tom Hanks zo hard dat hij een scheet liet tijdens opnames 'The Da Vinci Code'

Deze acteur sloeg Tom Hanks zo hard dat hij een scheet liet tijdens opnames 'The Da Vinci Code'

Lachen, Tom Hanks liet een scheet nadat Paul Bettany hem sloeg.

Groot filmnieuws! Tom Hanks liet een scheet tijdens de opnames van The Da Vinci Code uit 2006. De topacteur deed dit overigens niet zomaar. Hij kreeg eerst een klap van zijn collega Paul Bettany.

Dit grote nieuws wist Bettany zich nog te herinneren in gesprek met Esquire. Hij sprak met het blad over een vechtscène in de film van regisseur Ron Howard. Hij zei dat hij Hanks in zijn maag sloeg waardoor Hanks een scheet liet.

"Ik had zoiets van, potverdomme, wat moet ik doen? Het is Tom Hanks, de grootste ster ter wereld, en ik liet hem net een scheet laten," aldus de grappende Bettany. "Hij keek naar me en ik keek naar hem. En hij zei: 'Wat is er mis met jou?'"

Gigantische scheet van Tom Hanks
Bettany meldde er nog even bij dat het niet zomaar een scheetje was. Het zou een "gigantische scheet" zijn geweest die Hanks liet. De aanwezige crew kom hem horen. Heb jij ook wel eens per ongeluk net even te hard een scheetje laten gaan?

Overigens speelde Bettany een opvallende rol in de film. Check de scène hieronder maar, en daarna weer snel naar belangrijker nieuws!



NieuwsFilm

meest populair