Eddie Murphy stopte om deze reden met acteren

Maar hij is nu echt helemaal terug.

Acteur Eddie Murphy was in de jaren tachtig een van de grootste komieken van de wereld. Hij werd vervolgens een sensatie in films, maar verdween enige tijd uit de industrie. Gelukkig is hij nu terug in Coming 2 America dat op Amazon Prime Video te streamen valt.

In het kader van die filmrelease geeft Murphy een hele rits interviews. Een daarvan gaf hij bij de WTF-podcast, waar hij vertelde waarom hij tijdelijk vertrok.

Een Razzie
De acteur gaf toe dat hij zich schaamde voor de hoeveelheid Razzie-awards die hij kreeg. Bovendien kreeg hij in 2020 de Razzie voor de Worst Actor of the Decade.

"Ik maakte echt slechte films. Ik vond het ook echt niet leuk, ik kreeg Razzie's, zelfs eentje voor de slechtste acteur ooit. Toen dacht ik: misschien is het tijd om even met pauze te gaan. Ik wilde een pauze van een jaar nemen, maar ineens waren er zes jaar verstreken," aldus Murphy.

Hij besloot op een gegeven moment dat het toch weer tijd zou zijn om aan de slag te gaan en te bewijzen dat hij wel grappig is. En dus maakte hij onder meer Coming 2 America, en werkt hij aan meer projecten.

NieuwsFilm

meest populair