James Gunn nu al op zoek naar 'Zac Efron'-type voor Adam Warlock in derde 'Guardians of the Galaxy'?

James Gunn nu al op zoek naar 'Zac Efron'-type voor Adam Warlock in derde 'Guardians of the Galaxy'?

De regisseur reageert op een bericht van een bekende primeurtjessite.

Is Marvel begonnen met zijn zoektocht naar een geschikte acteur voor de rol van Adam Warlock in Guardians of the Galaxy Vol. 3? The Illuminerdi beweert van wel. Regisseur James Gunn heeft er echter zo het zijne van te zeggen.

The Illuminerdi schrijft dat Marvel op zoek is naar "een witte man van ongeveer dertig" voor de rol van Adam Warlock. De studio zou specifiek zoeken naar iemand die lijkt op Zac Efron (toevallig degene die door fans vaak genoemd wordt als topfavoriet).

De reputatie van The Illuminerdi heeft hierdoor een enorme deuk opgelopen. En hoewel de site de reactie van Gunn inmiddels heeft opgenomen in het artikel, blijft men op Twitter volhouden deze informatie uit betrouwbare bron te hebben voornomen.

"We zijn niet bezig met castings voor Vol. 3. En in welke wereld zouden we alleen op zoek gaan naar witte acteurs voor een personage met een gouden huid? En hoezo zouden we niet gewoon Zac Efron casten als we op zoek zijn naar een Zac Efron-type? Waar hebben jullie deze onzin vandaan?", reageert Gunn op Twitter.


Het is daarnaast allesbehalve zeker dat Adam Warlock überhaupt een aandeel heeft in de derde film. Al werd er in Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) wel gehint naar de komst van dit bekende personage uit de Marvel-comics.

De opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 moeten later dit jaar beginnen.

NieuwsFilm

meest populair