Poster 'Mortal Kombat' onthult mysterieuze krijger Kabal

Poster 'Mortal Kombat' onthult mysterieuze krijger Kabal

Nog meer personages in Mortal Kombat.

De maand april kan een leuk blockbustermaandje worden mochten de bioscopen weer opengaan. Sowieso moet Wonder Woman 1984 nog verschijnen en op dat moment is pas net Godzilla vs Kong in première gegaan. Midden april is het tijd voor Mortal Kombat!

De gameverfilming van regisseur Simon McQuoid belooft heel wat personages uit de games te laten zien. Uiteraard zijn er de eeuwige vijanden Sub-Zero (Joe Taslim) en Scorpion (Hiroyuki Sanada), maar er zijn er meer.

Ook zie je figuren als Cole Young (Lewis Tan), Kung Lao (Max Huang), Mileena (Sisi Stringer), Kano (Josh Lawson), Shang Tsung (Chin Han), Sonya Blade (Jessica McNamee), Liu Kang (Ludi Lin), Raiden (Tadanobu Asano) en Jax Briggs (Mehcad Brooks).

Mysterieuze Kabal uit Mortal Kombat onthuld
Via een nieuwe poster / banner krijgen we nu een blik op een personage dat tot op heden nog niet was onthuld, de mysterieuze gemaskerde krijger Kabal. In de games debuteerde Kabal, lid van de Black Dragon, in Mortal Kombat III uit 1995.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Op de poster zie je ook Sonya Blade, Jax Briggs, Scorpion, Sub-Zero, Shang Tsung en Mileena. Gezien de positie van Kabal op de banner is hij een slechterik in de film die op 15 april in de Nederlandse bioscopen zou moeten verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair