DC had enorme plannen met Deathstroke

DC had enorme plannen met Deathstroke

Maar daarna kwam James Gunn aan het roer van The Suicide Squad te staan en was het voorbij.

Acteur Joe Manganiello onthulde tijdens een interview dat hij verbonden was aan vier of vijf verschillende versies van Suicide Squad 2, voordat James Gunn daar The Suicide Squad van maakte.

Manganiello speelde de rol van Deathstroke in een scène na de aftiteling van Justice League. Het idee was om op die manier hem op te zetten als schurk in een film waarin hij met Batman te zien zou zijn. Dat project kwam niet tot leven.

Zeven projecten
Manganiello hield vol, en er blijkt zelfs aan maar liefst zeven verschillende projecten rond Deathstroke gewerkt te zijn, voordat men na vier jaar tijd op gaf.

De acteur sprak met de Happy Sad Confused podcast en vertelde dat hij heel wat projecten gepland had rond Deadstroke. "Zo waren er vier of vijf" verschillende versies van het Suicide Squad-vervolg. Er waren zelfs opnamedata gepland.

"Een aantal keren moest ik echt momenten blokken in mijn agenda, maar kwam het dan niet rond omdat een van de acteurs geen tijd vrij kon maken. Dat gebeurde vier of vijf keer en er was helaas geen moment dat het uitkwam. Er was er een met Will Smith, daarna een zonder hem, daarna eentje met alleen mij en enkel hem, en zo ging het maar door," vertelde de acteur.

NieuwsFilm

meest populair