Andy Serkis reageert ontwijkend op vragen 'Venom: Let There Be Carnage'

Andy Serkis reageert ontwijkend op vragen 'Venom: Let There Be Carnage'

Serkis is regisseur van Venom 2 en speelt in The Batman.

De rol van Andy Serkis in Hollywood lijkt de afgelopen jaren iets te veranderen. Hij is bij velen vooral bekend van zijn mocap-rol als Sméagol / Gollem in The Lord of the Rings-trilogie en hij stapte ook digitaal in de huid van Caesar in de Planet of the Apes-films.

Maar de acteur heeft ook gewone rollen in uiteenlopende films en sinds enige tijd is hij ook nog eens regisseur. Van Serkis verschenen al de films Breathe (2017) en Mowgli: Legend of the Jungle (2018). Dit jaar moet Venom: Let There Be Carnage verschijnen.

Tijdens een gesprek met Comic Book Movie over SAS: Red Notice, waarin Serkis te zien is, zei hij het volgende over de tweede Venom-film. Helaas is het niet veel, en hopelijk zien we binnenkort eindelijk eens iets uit de film.

"Ik ben er super enthousiast over. Nogmaals, het is niet iets waar ik nu veel over kan vertellen, omdat we het bewaren voor wanneer iedereen ervan kan gaan genieten in de bioscoop. Ik wil het niet verpesten of er te veel over praten, maar ik heb het geweldig gehad om aan die film te werken. Het was geweldig.

Er is een stel briljante acteurs, en de film wordt geleid door een andere enthousiaste SAS-man, Tom Hardy [lacht]. Ik hoop dat je niet teleurgesteld zult zijn. Het was een waar genoegen om eraan te werken."

Alfred Pennyworth in The Batman
Overigens zien we Serkis begin volgend jaar in The Batman, waarin hij de butler Alfred Pennyworth speelt. Maar eerst dus Venom: Let There Be Carnage, gepland voor 24 juni dit jaar. The Batman staat gepland voor 4 maart 2022.

NieuwsFilm

meest populair