Is dit dan hoe Woody Harrelson's Carnage eruit ziet in 'Venom 2'?

Is dit dan hoe Woody Harrelson's Carnage eruit ziet in 'Venom 2'?

Een gebruiker op Instagram geeft een sneak peek...

Sony's Venom: Let There Be Carnage is voltooid en ligt momenteel rustig te wachten op zijn release. Het vervolg op de verrassingshit uit 2018 komt over zo'n 3 maanden uit, maar het enige promo-materiaal dat we tot nu toe kregen, was slechts een logo.

Tom Hardy keert terug in de hoofdrol als Eddie Brock en neemt het dit keer op tegen de slechterik Cletus Kasady oftewel Carnage (Woody Harrelson), een gecombineerde kruising tussen een almachtig buitenaards monster en een gestoorde seriemoordenaar.

Op social media krijgen we een blik op wat wellicht het ontwerp voor de schurk uit de titel zou kunnen worden. Bekijk de afbeelding hieronder:


Waarde van echtheid
Het is geen volledige afbeelding van het personage en het zou theoretisch een plaatje uit een stripboek kunnen zijn in plaats van uit de film.

Maar gezien het feit dat de release vorig jaar oktober al had moeten plaatsvinden, denkt gebruiker funkonorm dat er inmiddels toch wat merchandise geproduceerd moet zijn.

Om nog maar te zwijgen over het feit dat de première nadert en het niet lang meer zal duren voordat we een eerste trailer kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair