Aanrader: indrukwekkende 'Batman: Dying is Easy' met veel bekende slechteriken én grote namen!

Aanrader: indrukwekkende 'Batman: Dying is Easy' met veel bekende slechteriken én grote namen!

Een fan film van hoge kwaliteit!

We zullen nog even moeten wachten op de nieuwe Batman film van Matt Reeves. Hierin neemt Robert Pattinson het over van Ben Affleck als 'The Caped Crusader'. Nu is er ook goed nieuws voor de fans van de superheld, aangezien de broers Aaron en Sean Schoenke een zeer indrukwekkende, bijna 30 minuten lange film, genaamd Batman: Dying is Easy, op YouTube hebben gezet.

De kortfilm is erg sterk onthaald. Deze ging viraal en is nu al bijna 2,5 miljoen keer bekeken. De meeste reacties zijn dan ook zeer positief en mensen hopen zelfs dat de broers Schoenke voor Warner Bros. en/of HBO Max mogen gaan werken.

Het verhaal
Batman: Dying is Easy heeft ook een indrukwekkende cast. Het verhaal draait voornamelijk rond de relatie tussen Batman (Kevin Porter) en de Joker (Aaron Schoenke zelf) en speelt zich grotendeels af in Arkham Asylum.

Maar ook de rest van de cast mag er zijn. Zo zien we heel wat bekende slechteriken langskomen maar eveneens grote namen zoals Doug Jones (The Shape of Water) als The Riddler, Michael Madsen (Reservoir Dogs) als politie-inspecteur Harvey Bullock en Casper van Dien (Starship Troopers) als Commisioner Gordon.

Reactie
De Schoenke-broers zijn dan ook grote Batman-fans en wilden al jarenlang een film maken van hun favoriete superheld. Dankzij een succesvolle crowdfunding-campagne konden ze hun droom realiseren: ''We wilden altijd al een Batman-film maken waar de fans naar hebben verlangd: een donker detectiveverhaal met een horrorachtige toon''.

Bekijk de film hieronder.



NieuwsFilm

meest populair