'Space Jam 2'-actrice wil verwijderde Pepé Le Pew-scene voor flinke smak geld kopen

'Space Jam 2'-actrice wil verwijderde Pepé Le Pew-scene voor flinke smak geld kopen

De studio lijkt er echter geen interesse in te hebben.

Recentelijk zagen we al de nodige artikelen langskomen op FilmTotaal rond Space Jam: A New Legacy. Meerdere Looney Tunes-figuren worden namelijk aangepast, zoals Lola Bunny, die 'te sexy' zou zijn en het muisje Speedy Gonzales zou té stereotype zijn en dus 'beledigend' voor Mexicanen. Het stinkdier Pepé Le Pew is zelfs volledig uit de film geknipt. Hier wil een Space Jam 2-actrice iets aan doen.

Greice Santo heeft namelijk maar liefst 100.000 dollar over om de verwijderde scene met Pepé Le Pew te bemachtigen. Het gaat om een korte scene, waarin Le Pew in een door Casablanca geïnspireerde scène zou opduiken als een barman. Wanneer een vrouw de bar inloopt (Santo zelf), begint Le Pew meteen met haar te flirten. Zij wil echter niks van hem weten en zou zijn avances zelfs op gewelddadige wijze afslaan.

Teleurstellend
Toen Santo kreeg te horen dat deze scene niet in de film te zien zal zijn, liet ze meteen weten het erg jammer te vinden. Zo zei haar woordvoerder: ''Greice wilde juist met deze scene de jongere kijkers van Space Jam: A New Legacy laten zien dat Pepé's gedrag onaanvaardbaar is''.

Volgens Santo, die zelf eveneens het slachtoffer van ongewenste intimiteiten is geweest, ging de scene ook niet te ver. Toch lijkt de kans zeer klein dat de beelden ooit te zien zullen zijn.

Reactie
De studio heeft namelijk inmiddels al gereageerd op haar vraag. De reactie is als volgt: ''Het is een misdaad om iemand aan te sporen beeldmateriaal van Warner Bros. te stelen''.

Opnieuw liet Santo's woordvoerder van zich horen, die dit snel moest rechtzetten. Hij liet dan ook weten dat de actrice niet wil dat iemand de beelden 'steelt', maar dat zij de studio direct zelf wil betalen voor het beeldmateriaal.

NieuwsFilm

meest populair