Gerucht: NOG een schurk in 'The Batman'; dat zijn er dan 4?

Gerucht: NOG een schurk in 'The Batman'; dat zijn er dan 4?

Batman krijgt het echt kneitertje druk.

Robert Pattinsons Batman gaat het echt zwaar krijgen in zijn debuutfilm. The Batman heeft namelijk ruimte voor maar liefst drie superschurken uit Gotham: Penguin, Riddler en Catwoman.

Maar er is er nog een in de vorm van misdaadbaas Carmine Falcone. Duidelijk is dat regisseur Matt Reeves een wereld wil scheppen waarin veel van de vijanden van Batman al bestaan. Het gerucht gaat nu dat er nog eentje rondloopt in Gotham.

Mad Hatter
Giant Freakin Robot stelt dat Jervis Tetch, a.k.a. de Mad Hatter, een geheime rol heeft in de film. Hoe groot die is horen we niet, en we weten ook niet welke rol het personage precies krijgt. Voorlopig is het dus gewoon een gerucht.

Mad Hatter debuteerde al in 1948 in de comics rond Batman. Hij was ooit vooral een beetje een malle slechterik, maar transformeerde tot iets behoorlijk duisters. Zo ontwikkelde hij apparaten waarmee hij zijn slachtoffers tot gedachteloze slaaf kon maken.

The Batman wordt in de loop van maart 2022 in de bioscoop uitgebracht, als tenminste alles goed gaat met de aanpak van het coronavirus.

NieuwsFilm

meest populair