Alfred Pennyworth in 'The Batman' lijkt veel heftiger dan gedacht

Alfred Pennyworth in 'The Batman' lijkt veel heftiger dan gedacht

Andy Serkis over zijn personage.

Andy Serkis heeft het de laatste dagen druk met promotie van films waar hij in zit. Eentje waar hij ook over vertelde was The Batman, waarin hij te zien zal zijn als Alfred Pennyworth.

De versie van Serkis wordt heel anders dan wat we tot nu toe van Alfred gezien hebben. Hij speelt immers een wat jongere versie van de bekende butler van Bruce Wayne.

Verborgen verleden?
Tijdens een interview met Comic Book Movie vertelde Serkis over zijn versie van het personage. Hij deed mee met het interview in het kader van zijn nieuwe film. SAS: Red Notice en kreeg de vraag of zijn personage in die film (George Clements) enige gelijkenis vertoont met Alfred.

"Ik kan hier niet te veel over vertellen natuurlijk, dan word ik door iemand omgelegd," grapte de acteur. "Ja, ik denk dat er wel wat crossover zit, waarschijnlijk. Maar meer dan dat kan ik je niet zeggen."

Wellicht dat er dus wat aan verleden in Alfred zit als we hem in The Batman te zien krijgen. In de comics heeft hij een verleden als spion, dus wellicht dat we daar nu iets van gaan zien.

NieuwsFilm

meest populair