Olivia Wilde trots op 10-jaar jongere wereldberoemde vriend

Olivia Wilde trots op 10-jaar jongere wereldberoemde vriend

Harry Styles wint zijn eerste Grammy.

Begin dit jaar werd bevestigd dat actrice Olivia Wilde (o.a. bekend van Rush en Richard Jewell) een relatie heeft met Harry Styles (Dunkirk). Styles, voornamelijk bekend als muzikant, won zijn eerste Grammy voor het nummer Watermelon Sugar en daar is vriendin Wilde duidelijk trots op.

De 36-jarige Wilde wist voor haar regiedebuut genaamd Don't Worry Darling Harry Styles te strikken. Tijdens de opnames begonnen de twee bekendheden te daten. Zo werden ze de afgelopen maanden vaker samen gespot.

Succes
Ondanks het feit dat Styles al in meerdere films te zien is geweest, is hij vooral bezig als zanger. Zo werd hij wereldberoemd met de band One Direction. Enkele jaren geleden besloot hij solo door te gaan en met succes. Zo won hij de Golden Gramophone voor Best Pop Solo Performance.

De actrice deelde vervolgens de onderstaande foto, waarin Paul McCartney een watermeloen eet. Ondanks het feit dat er geen tekst bij staat, zien we bovenaan wel de 'handjes omhoog'-emoji. Deze wordt normaal gesproken gebruikt om iets te vieren.


Bekijk de afbeelding

Andere relaties
Wilde zat pas in november 2020 een punt achter haar relatie met haar verloofde en acteur Jason Sudeikis. De twee waren al sinds 2011 samen en ze hebben ook twee kinderen.

Styles had relaties met onder meer Kendall Jenner, Taylor Swift en de Victoria's Secret-modellen Sara Sampaio en Camille Row.

NieuwsFilm

meest populair