Dreigen er problemen voor spin-off 'Snake Eyes: G.I. Joe Origins'?

Dreigen er problemen voor spin-off 'Snake Eyes: G.I. Joe Origins'?

Het is soms gebruikelijk dat scènes opnieuw worden opgenomen, maar dit zag niemand aankomen...

Het G.I. Joe universum krijgt in het najaar een grote uitbreiding met de release van Snake Eyes. Het origin verhaal zal vertellen over het ontstaan van de populaire ninja huurmoordenaar.

Hoofdrolspeler Henry Golding heeft nu onthuld dat de cast- en crewleden aan onverwachtse heropnames voor het project zijn begonnen:

"We zijn tot onze grote verrassing weer op de set, dames en heren. Het is echt een uitdagende periode om tijdens COVID aan deze productie te werken. Alle voorzorgsmaatregelen worden genomen, we worden elke dag getest, maar hopelijk is het binnen de kortste keren weer normaal"!

Fans zijn opgewonden om te zien wat regisseur Robert Schwentke gaat brengen en de vraag is of deze reshoots gepland zijn of dat er toch iets niet helemaal naar wens is en de corona-vertraging zo wordt benut.

Nostalgisch ensemble
De titel zal naast Snake Eyes tal van andere bekende gezichten uit de franchise terughalen, zoals Scarlett, The Baroness, The Hard Master en natuurlijk Storm Shadow.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins wordt omschreven als "meer een vechtsport- dan een superheldenfilm" en staat gepland voor eind oktober dit jaar.

NieuwsFilm

meest populair