Christopher Nolan meteen weer naar de bioscoop in Los Angeles

De regisseur gaat gewoon, omdat het kan.

Het is duidelijk dat topregisseur Christopher Nolan de bioscoop heeft gemist. Op internet verschenen foto's waarop te zien is dat de man achter films als Dunkirk en Tenet weer in de bioscoop zit voor een nieuwe film.

En de gekozen films is meteen ook een tactische. Nolan gaat namelijk niet alleen naar een pas geopende bioscoop in Los Angeles, maar ook naar een film van Warner Bros. En wel Judas and the Black Messiah, een van de films die gelijk op HBO Max als in de bioscopen verscheen in de States.

Nolan duidelijk pro (geopende) bioscopen
Het is bekend van Nolan dat hij ervoor vecht dat de bioscopen wereldwijd en zeker in de States weer opengaan. Hij vindt, als menig ander persoon uit de filmwereld, dat het weer zou moeten kunnen dat mensen onder de juiste veiligheidsvoorschriften weer de zaal in kunnen.

Ook is hij niet blij met de keuze van Warner Bros., de studio waarmee hij zijn meeste films heeft gemaakt, om films in 2021 gelijk ook op HBO Max te plaatsen. Nolan zou volgens de geruchten daarom niet meer willen samenwerken met de studio.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair