James Cameron wordt "aangevallen" door Michelle Yeoh op setfoto 'Avatar 3'

Het eerste kiekje van het tweede vervolg...

Arjen Rooseboom 18 maart 2021 11:11 in Algemeen
De laatste tijd kwam langzaam de promotie op gang van het werk achter de schermen aan de oneindig langverwachte sequels op de 3D-sensatie Avatar (sinds afgelopen weekend weer de box-office koning aller tijden) uit 2009.

Één van de nieuwe castleden is Michelle Yeoh die door regisseur James Cameron werd toegevoegd als menselijke wetenschapster Karina Mogue.

Voorlopig was zij in nog geen enkele behind-the-scenes foto of filmpje te zien, tot vandaag. Vanuit Nieuw-Zeeland, waar de opnames plaatsvinden, duikt zij nu op in een grappig bedoelde actiefoto uit Avatar 3 waarop ze regisseur Cameron de kunst van martial arts bijbrengt:


Maar gaat ze knokken?
Of de ervaren Yeoh haar vechtsportkunsten gaat demonstreren in de fantasywereld van Cameron, blijft een raadsel. Het lijkt onwaarschijnlijk, aangezien ze een menselijke wetenschapster speelt, maar het kan ook zomaar gebeuren dat ze aan de 'slechte' kant van het spectrum eindigt.

De vier Avatar vervolgen, die back-to-back worden opgenomen, moeten achtereenvolgens verschijnen in 2022, 2024, 2026 en 2028.

NieuwsFilm