Chris Hemsworth vindt Chris Pratts humor enorm intimiderend op de set van 'Thor: Love and Thunder'

Geen zorgen! Hij vindt het bijzonder cool om met hem te werken.

De opnames van Thor: Love and Thunder zijn in volle gang. Daarin keert niet alleen Chris Hemsworth terug als Thor, ook zien we Chris Pratt weer als Star-Lord.

Dat moest wel, want aan het einde van Avengers: Endgame, bleek dat Thor de Aarde verliet om samen met een aantal van de Guardians of the Galaxy op reis te gaan. Zodoende dat we onder meer Star-Lord, Nebula en Kraglin in de film zullen zien.

Heel intimiderend
Tijdens een interview met GQ Australia vertelde Hemsworth over zijn ervaring met het maken van de film. Hij vindt het maar intimiderend om met Pratt samen te werken.

"Die man is zo inspirerend, zo spontaan en de humor en dingen die hij bedenkt zijn zo knap. Het is echt grappig, inspirerend en intimiderend," aldus Hemsworth. Tegelijk vindt hij het fijn om zelf ook meer humor te kunnen laten zien.

"Toen ik net bij Hollywood aankwam, had ik een bepaalde indruk voor wat een hoofdrolspeler moet zijn, hoe hij moet spreken en zich moet gedragen; het idee was dat die een beetje een persoon met een verleden moest zijn. Zelfs in het werk dat ik deed, voelde ik mij een beetje gelimiteerd door de regels die ik voor mijzelf had bedacht, omdat ik geloofde in een soort archetype," ging de acteur verder. Gelukkig was er Taika Waititi, die hem leerde "het wat lichter te benaderen".

NieuwsFilm

meest populair