Britse volk wil dat Arnold Schwarzenegger hen beschermt tegen aliens

Britse volk wil dat Arnold Schwarzenegger hen beschermt tegen aliens

Aldus de uitslag van een poll onder fans van science fiction...

Gewoon even ter vermaak. Een Britse enquête onder ruim 2000 volwassenen stelde hen de vraag wie hun land (of het hele universum) zou moeten redden in het geval van een alien invasie.

Voor de Britten is het in ieder geval duidelijk dat niemand minder dan Arnold Schwarzenegger de beste keuze is om de buitenaardse aanval af te weren en ze riepen hem tot absolute winnaar uit.

Op zijn social media spreekt de Oostenrijkse eik zijn waardering uit en reageert als een echte patriot: "Ik wil de mensen bedanken voor hun vertrouwen in mij. Ik ben klaar om te dienen. Hell yeah"!

Merkwaardige uitslag
Op de lijst met uitslagen verslaat Ahnûld onder meer Will Smith die op plek 2 eindigde. Andere namen die gezien worden als potentiële E.T. killers, zijn Sir David Attenborough, Bruce Willis, Tom Cruise, Harrison Ford, Sigourney Weaver, Gillian Anderson, Kamala Harris, president Joe Biden en... oud-president Donald Trump.

Wie zou jij de beste kandidaat vinden om ons te leiden in een totale interstellaire oorlog? Roep het maar in de comments!

NieuwsFilm

meest populair