Nieuwe trailer 'Godzilla vs. Kong' hint naar extra bedreiging

Nieuwe trailer 'Godzilla vs. Kong' hint naar extra bedreiging

Godzilla vs. Kong naar streaming?

Nee, hoogstwaarschijnlijk zie je Godzilla vs. Kong niet op het witte doek. De film van Warner Bros. kan maar beter online verschijnen, aangezien dat ook in de States gebeurt en het illegale downloaden alleen maar in de hand wordt geholpen mocht de studio wachten tot een Nederlandse release ergens in mei of juni.

Pas dan gaan de bioscopen naar verwachting weer open volgens demissionair minister-president Mark Rutte, die al flink wat kritiek krijgt van de de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten. De kans dat Godzilla vs. Kong een Nederlands bioscoopaffiche krijgt is dus zeer klein.

Nieuwe trailer hint naar aankomst
Voor wie vaker op filmsites zit mag het ondertussen duidelijk zijn dat Godzilla vs. Kong niet alleen over deze twee filmmonsters gaat. Ook Mechagodzilla zal zijn opwachting maken en onderstaande trailer hint naar zijn komst.

Op Pathé staat Godzilla vs. Kong van regisseur Adam Wingard (The Guest, You're Next) tegen beter weten in nog vermeld voor 1 april. Dat wordt hoe dan ook later. Hoeveel baal jij van de situatie?



NieuwsFilm

meest populair