Gerucht: 'Black Panther 2' brengt geen Shuri als opvolger van T'Challa

Gerucht: 'Black Panther 2' brengt geen Shuri als opvolger van T'Challa

Maar wie dan wel?

De camera's van Black Panther 2 gaan over een kleine vier maanden draaien. We weten nog altijd niet wie het stokje overneemt na het overlijden van hoofdrolspeler Chadwick Boseman.

Dat zal vermoedelijk voorlopig ook zo blijven. We gaan ervan uit dat het MCU dat pas onthult zodra de film in de bioscopen brengt. Maar er zijn genoeg geruchten over de nieuwe Black Panther.

Opvolger van T'Challa
Lange tijd werd gedacht dat Letitia Wright de voornaamste kanshebber zou zijn als nieuwe Black Panther. Haar personage, Shuri, zou het stokje overnemen. Maar nu stelt Giant Freakin Robot dat iemand anders de rol over zou kunnen nemen.

De site stelt dat een ander castlid het mag overnemen. Wie precies is niet duidelijk, al blijft het verhaal opdoemen dat Michael B. Jordans Killmonger dit zal doen. Een opmerkelijk verhaal, aangezien het personage niet meer leeft in het MCU.

Tegelijk zou Killmonger misschien via een constructie via het multiversum terug kunnen keren in de franchise. Het gerucht blijft maar terugkeren, dus wie weet zit er nog een kern van waarheid in ook.

NieuwsFilm

meest populair