'Army Of The Dead' moet nog verschijnen, maar Netflix heeft deel 2 al besteld

'Army Of The Dead' moet nog verschijnen, maar Netflix heeft deel 2 al besteld

De streamingdienst heeft veel vertrouwen in Zack Snyder's nieuwe titel...

Zack Snyder is weer helemaal terug na een afwezigheid wegens persoonlijke familieomstandigheden. Fans genieten momenteel van zijn Justice League cut en binnenkort verschijnt de zombie-heist-movie Army Of The Dead.

Hoewel laatstgenoemde film nog moet uitkomen op Netflix, bevestigen bronnen van de streamingdienst dat ze al actief werken aan een vervolg.

Het feit dat de algehele respons op de 'hernieuwde' Justice League grotendeels positief is, zal waarschijnlijk ook iets zijn waar Netflix van wil profiteren.

De samenwerking bevalt
Ze verwachten dat veel mensen die nu de Snyder-cut van Justice League waarderen, massaal terug zullen komen wanneer Army Of The Dead verschijnt. Promo's worden erg goed ontvangen en Snyder blijft ongekend populair.

Of de regisseur zelf ook staat te springen om voort te borduren op dit avontuur, is nog niet bekend, maar daarover zullen we snel meer horen.

De intense, intieme, persoonlijke, extravagante en bovenal R-rated zombie-heist-movie, met in de hoofdrol Dave Bautista, verschijnt aanstaande mei.

NieuwsFilm

meest populair