Eddie Murphy geeft update over status 'Beverly Hills Cop 4'

De Netflix-film heeft weer een stap in de goede richting gemaakt.

De Beverly Hills Cop-franchise geldt als een favoriet voor fans van actie-comedies, en diezelfde fans kijken dan ook al heel lang uit naar Beverly Hills Cop 4. Eddie Murphy geeft nu een update over de status van deze sequel.

Tijdens een interview met Desus & Mero laat Murphy weten dat hij de film al 15 jaar van de grond wil krijgen, maar dat het nu zeer waarschijnlijk lijkt te gaan gebeuren nu Netflix erbij is betrokken. Murphy wacht ondertussen vooral op een script waarmee hij kan leven:

"We willen al 15 jaar een nieuwe Beverly Hill Cop maken. Netflix heeft nu de rechten en ze werken hard aan een script. Dat zou mijn volgende project moeten zijn, maar ik doe niks tot het script in perfecte staat is."

De perfecte regisseurs?
Netflix heeft ondertussen Bad Boys for Life-regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah in de startblokken staan om de film te maken. Zij vertelden Digital Spy afgelopen jaar het volgende over hun betrokkenheid:

"We zijn er nog steeds bij betrokken. Er is een scenarist ingehuurd voor een eerste versie of outline van het script. We hebben er erg veel zin en willen dolgraag met een icoon als Eddie Murphy werken. Dat zou te gek zijn."

NieuwsFilm

meest populair