Zack Syder vindt het jammer dat Cyborg geen solo-film krijgt

Zack Syder vindt het jammer dat Cyborg geen solo-film krijgt

De regisseur had er maar wat graag aan gewerkt voor Justice League.

Sinds een paar dagen is Zack Snyder's Justice League dan nu eindelijk te zien op HBO Max. De film is beter onthaald dan de oude versie, maar toch laat regisseur Snyder nu weten dat hij het liefst iets anders had willen doen.

Snyder had Cyborg namelijk graag een solo-film gegeven voor Justice League. In 2014 werd al aangekondigd dat Cyborg zijn eigen film zou krijgen, maar het kwam er nooit van. Hier heeft Snyder nog steeds spijt van.

Reactie
Snyder liet al eerder weten dat Cyborg een véél grotere rol had in zijn Justice League, maar dat veel scenes van de superheld eruit werden geknipt. Nu zegt de regisseur het volgende: "Ik vind het nog steeds jammer dat ik niet beter mijn best heb gedaan om de Cyborg film te kunnen maken..."

"Ik heb namelijk hard moeten werken om ervoor te zorgen dat Wonder Woman en Aquaman eigen films kregen voor Justice League en Cyborg verdiende dat ook. Het is een gaaf personage, dus ik dacht dat zijn solo-film een 'no brainer' zou zijn en zeker uit zou komen voor Justice League".

Voorbij
Ondanks het feit dat Snyder denkt dat er nog veel mogelijk is met het personage, zal het er hoogstwaarschijnlijk niet meer van komen. Ray Fisher, de acteur die Cyborg speelt, mag dan wel zeggen interesse te hebben om nog eens terug te keren, hij klaagde Joss Whedon, Snyder's vervanger, aan wegens wangedrag en zei dat Warner Bros. weinig deed om te helpen. Cyborg werd vervolgens volledig geknipt uit The Flash.

NieuwsFilm

meest populair