Tweede 'Justice League' had de moord op Robin laten zien

Tweede 'Justice League' had de moord op Robin laten zien

Maar helaas krijgen we de film niet te zien.

Als Zack Snyder ooit de kans krijgt om een vervolg op Justice League te maken, weet hij al heel goed wat we daarin te zien krijgen.

In Batman v Superman: Dawn of Justice zagen we het kostuum van de beroemde sidekick van Batman. Hij diende als herinnering voor het voortbestaan van de aartsvijand van Batman: de Joker. En nu vertelt Snyder dat hij van plan was om de moord op Robin te laten zien in een vervolg op Justice League.

Alternatieve toekomst
Het idee was om een alternatieve toekomst te laten zien, waarin de Joker en Batman een bijzonder en behoorlijk intiem moment zouden delen.

"In die alternatieve-toekomst-film, zouden we ons bevinden in een wereld na de Anti-Life Equation," begon Snyder. "Eentje waarin het team wist dat de enige manier om alles te redden, lag in het terugsturen van de Flash om Bruce te waarschuwen dat hij Lois moest redden."

"En dus zou in die wereld, een bijeengeraapt zooitje van Justice League-leden samenwerken op een gestoorde missie om een Mother Box te stelen uit een half verwoeste kathedraal in Gotham en die naar de Batcave brengen om daarmee de cosmic treadmill te gebruiken waarmee Flash terug in de tijd kon reizen."

"De avond voor die grote missie, hebben ze een soort laatste avondmaal, waarin ze elkaar verhalen vertellen. Een van die verhalen is de Joker die over de dood van Robin vertelt."

NieuwsFilm

meest populair