Krijgen we toch meer DC-films van Zack Snyder te zien? Warner Bros. geeft antwoord

Krijgen we toch meer DC-films van Zack Snyder te zien? Warner Bros. geeft antwoord

Dat klinkt eigenlijk helemaal niet positief.

Fans van Zack Snyder die jarenlang hebben gestreden voor zijn versie van Justice League hebben de tijd van hun leven. Maar ze nemen geen genoegen met de release van de Snyder Cut.

Fans zijn namelijk begonnen met een heel nieuwe campagne. Nu ze hebben gezien dat Warner Bros. bereid is flink geld te investeren in de release, hopen fans namelijk op nog veel meer.

Het Snyder Verse herstellen
Zack Snyder had lang een duidelijk idee voor de toekomst van het DC Extended Universe. Zijn Justice League diende als het begin van een duidelijke trilogie, die moest leiden tot een episch gevecht in andere tijdlijnen en tegen de gevaarlijke superschurk Darkseid.

Daarom voeren fans nu campagne met de hashtag #RestoreTheSnyderVerse. Maar of die campagne gaat slagen?

Said Sarnoff van Warner Bros. is er duidelijk over: "Ik waardeer hoeveel ze houden van het werk van Zack en we zijn echt dankbaar voor zijn bijdragen aan DC. We zijn ook gelukkig dat hij zijn versie van Justice League tot leven heeft kunnen brengen, wat een jaar geleden nog niet eens het idee was. Daarmee is zijn trilogie ook afgerond."

Dat betekent dat er dus niets nieuws meer gaat komen. "We zijn erg blij dat we dit hebben gedaan, maar kijken ook heel erg uit naar de plannen die we voor de multidimensionale DC-personages in ontwikkeling hebben op dit moment."

NieuwsFilm

meest populair