Kim Kardashian toont haar wulpse vormen in legerjurkje op Insta-foto's

Kim Kardashian toont haar wulpse vormen in legerjurkje op Insta-foto's

Binnenkort te horen in PAW Patrol: The Movie.

Celeb en parttime actrice Kim Kardashian zal waarschijnlijk nooit een Oscar winnen, maar de kracht van acteren weet ze wel. De bekendste Kardashian werd namelijk bekend via een optreden in de gelekte sex tape Kim Kardashian, Superstar.

Naar verluidt zou deze video met opzet zijn verspreid om zo haar wens tot wereldfaam kracht bij te zetten. En dat is ook gelukt. Na 2002 werd ze razendsnel enorm populair en ze is al jaren te zien in de realityserie Keeping Up with the Kardashians.

Hollywood toont zo nu en dan ook interesse in haar aanwezigheid. Ze speelde of was te zien in de films Disaster Movie, Deep in the Valley, Temptation: Confessions of a Marriage Counselor en Ocean's 8. Dit jaar zou ze een aandeel hebben in de romkom Marry Me en de animatiefilm PAW Patrol: The Movie.

In legerpakje op Insta-foto's
Kim zien we op Instagram in heel wat outfits voorbijkomen. En vaak is dat met veel bloot. Zo ook nu weer. 💚🖤🤎🤍," typte ze (of haar PA) bij een drietal foto's in een spannend ogend legerpakje. Check deze via onderstaande link.


Wil je de 40 jarige Kim Kardashian in haar pakje zien? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair