Oscarwinnares gecast als slechterik Hespera in 'Shazam! Fury Of The Gods'

Oscarwinnares gecast als slechterik Hespera in 'Shazam! Fury Of The Gods'

Een top-actrice voor deel 2 van de verbazingwekkend leuke en hartverwarmende familiefilm...

De productie van het vervolg Fury Of The Gods op de DC-hit Shazam! is al meerdere malen uitgesteld, maar zal nu naar verwachting snel starten, aldus de aankondiging van regisseur David F. Sandberg op social media.

Tijdens het DC Fandome evenement van vorig jaar onthulde Sandberg een klein beetje over de nieuwste slechterik tegen wie Billy Batson (Asher Angel) en Shazam! (Zachary Levy) het mogen gaan opnemen:

"Ik kan nog niet echt praten over een schurk of schurken, maar ik denk dat veel mensen verrast zullen zijn. Het wordt redelijk onverwachts".

Hellen Mirren
Nu is bekend wie zich bij de cast voegt als voornaamste slechterik en dit is niemand minder dan Oscarwinnares Helen Mirren. ZIj speelt de rol van Hespera, welke door THE WRAP omschreven wordt als "een dochter van Atlas".

Atlas is een personage uit de comics, alsmede een bekend figuur uit de Griekse mythologie die het gewicht van de hemel op zijn rug draagt. Dit kan een veel groter achtergrondverhaal opzetten, gezien de casting van een "zwaargewicht" als Mirren.

Een post-credit-scène in het origineel toonde hoe bad-guy Mark Strong werd benaderd door de duivelse telepathische ruimteworm Mister Mind. We zijn benieuwd hoe en wat voor invloed dit zal hebben op Mirren's introductie van Hespera. Fury Of The Gods staat gepland voor juni 2023.

NieuwsFilm

meest populair